Pasirinkite šalį:

Vizos į Rusiją

 Reikalingi dokumentai:

  • 1 nuotrauka, spalvota, matinė, fonas baltas.
  • pasas, galiojantis 6 mėn. po grįžimo, turi būti 2 psl. tušti vizų skyrelyje.

Daugkartinėms vizoms:

  • 1 nuotrauka, spalvota, matinė, fonas baltas.
  • pasas, galiojantis 6 mėn. po grįžimo, turi būti 2 psl. tušti vizų skyrelyje.
  • ankstesnė Rusijos viza su muitinės antspaudais.

Dokumentus būtina pateikti iš vakaro.

Viza tvarkoma per šį skaičių darbo dienų

Turistinė 1 mėn.

4 d.d.

155,00 EUR

10 d.d.

82,00 EUR

 

Vizų kainos užsienio piliečiams gali keistis priklausomai nuo šalies.

Komercinių daugkartinių vizų kainos eurais

Viza tvarkoma per šį skaičių darbo dienų* KOMERCINĖS DAUGKARTINĖS


10 d.d.

3 mėn. 6 mėn. 12 mėn.
140,-EUR 140,-EUR 140,-EUR