Pasirinkite šalį:

Vizos į Kiniją

 Reikalingi dokumentai:

  • 1 nuotrauka,
  • pasas, galiojantis 6 mėn. po grįžimo, 2 psl. tušti vizų skyrelyje vienas šalia kito.
  • lėktuvo bilietų rezervacijos kopija.

Ambasada dokumentus priima/išduoda antradieniais ir ketvirtadieniais.

Dokumentus būtina pateikti prieš 2 dienas.

Vizų į Kiniją kainos:

Sutvarkymo laikasTuristinė vienkartinėTuristinė dvikartinė
per savaitę 250 (72,41 EUR) 300 (86,89 EUR)
per 3 d.d. 300 (86,89 EUR) 350 (101,37 EUR)